044 2527 732
Karstulantie 10

Makeaa karvanpoistoa

 ​Alexandria Professional sokeritahna ei liimaudu ihosoluihin, joten sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti  ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Elävät solut ovat kosteita ja koska sokeri on vesiliukoista, se ei liimaudu niihin. Sokerointi poistaa karvan ja samalla kuolleet ihosolut auttaen siten poistamaan myös uudetkin karvat. 

Sokerikuorintaa on turvallista käyttää myös kuivan ihottumasta kärsivän ihon käsittelyssä vaikka asiakkaalla olisi kuiva psoriasis. Sokerointi on niin hellä, että samoja ihoalueita voi käsitellä useita kertoja, jolloin voidaan poistaa myös lyhimmät karvat aiheuttamatta iholle vahinkoa tai ärsytystä.

 

Pölisevätkö sukkahoususi? Sokerointi on samalla myös mitä erinomaisin vartalonkuorintamenetelmä. Alexandrian® tekniikalla ja sokerointitahnojen uniikilla koostumuksella pystyy samalla kuorimaan kuolleen ihosolukon - lopputuloksena kauniin tasainen ja hyvinvoiva iho. Ainutlaatuiset sokeritahnat ovat myös niin hellävaraisia, että karvanpoisto herkillä ihokudoksilla kuten kulmakarvoilla ja bikinialueella on entistä helpompaa ja mukavampaa.


Varaa aika ja katso hinnat tästä